Письменницький літопис. Тетяна Дейнегіна “Від оріїв до козака Сергія Мартинюка”. Слово Просвіти від 14-20 грудня 2023 року.

Слово Просвіти від 14-20 грудня 2023 року.
Заслужена журналістка України, відома письменниця (членкиня НСПУ з 1982 року) Тетяна Дейнегіна “Від оріїв до козака Сергія Мартинюка”. Це про мене. Дякую щиро пані Тетяні за фантастичну розповідь про мою родину і мою творчість.
Маю честь бути Українцем!

Тетяна Дейнегіна: Дякую за добрі слова. Але, вважаю, це – тільки нотатки до…, бо наша зустріч ще попереду! Чи не так, пане Сергію?) А парадигма цих нотатків, справді, була продиктована казна-ким звідкись йраримувався логін: “Від оріїв до козака – Сергія Мартинюка!” – і це ніби зобов’язало відкласти знову свою книгу…)

Тетяна Дейнегіна: Аплодую Вам за такі емоційні слова на мою адресу, пане Сергію!))) Дякую. Але цікаво, ЧОМУ Ви не згадуєте, що я не тільки з.ж.У., але й письменниця, член НСПУ (з 1982 р.)?! До речі, запитала й пана Ігоря Зоца!! Він промовчав… Ой осб-ось завершу роман – майже вісім років життя… Вийду з укриття, сподіваюсь!)) Лбюіймаю – – Вашу чарівну Музу теж (якщо дозволить?! До мене дружини не ревнують)) Гарного дня!

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: