Письменницький літопис. Привітання з Новим 2023 Контрнаступальним Роком письменника Сергія Мартинюка (31.12.22)

Друзі! Прийміть мої щирі вітання з Новорічними святами!
Хочу побажати в 2023 році щастя, добробуту, злагоди, віри в себе, гідності, гоноровості, перемог кожному і перемоги України. Не просимо миру, а здобуваємо Перемогу. Без перемоги не буде миру. Ми різні, віримо в різних Богів, але мусимо бути єдиними в ім’я Великої України!
Гоноруємось, але обіймаємось, сперечаємось, але знаходимо спільне рішення, підтримуємо і агітуємо за різні партії, та розуміємо, що ці партії з нашої України. Не маємо права сваритися. Не обираємо владу, обираємо і наймаємо на роботу Президентів, Міністрів, Депутатів. Не ми до них, а вони до нас! Прошу і вимагаю – не дайте їм посварити Нас.
Ну і наостанок – перший тост за Вояків, які в холод дають нам можливість сваритися, цілуватися, танцювати, сміятися, напитися. Це вони – звичайні Українці стоять на сторожі і надають нам головне – що ми тут не відчуваємо війни, пострілів, вибухів, не бачимо крові і сліз. Це вони женуть з нашої України московитів і “русский мир”. Підтримуємо хто і чим може! Не забуваймо, що слово теж зброя! Слово підтримки і вітання багато вартує.
Дякую Вам і з Новорічними святами!
Слава Україні!

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: