Письменницький літопис. Письменник Сергій Мартинюк презентував свою книгу “Пишаюсь, що я Українець, або Лелеки рідним гніздам не зраджують” до бібліотеки Ірпіня. “Книга це крутелезне дійство життя”

Отже нарешті (9 грудня 2021 року) зміг подарувати свою нову книгу “Пишаюсь, що я Українець, або Лелеки рідним гніздам не зраджують” в нашу бібліотеку. Директор пані Олена Циганенко написала гарнючий пост на своїй сторінці в ФБ. НИЖЧЕ НАВОЖУ ЙОГО ПОВНІСТЮ. —— Дякую пані Олена Циганенко за прегарні слова на мою адресу. Зворушений і надзвичайно втішений. Від себе шана Вам і колективу бібліотеки за харизму мистецтва книги і читання. Для мене це важливо. Мені подобається бувати в бібліотеці і спостерігати як з професійною усмішкою надаються послуги читачам. Книга це крутелезне дійство життя.

Наближається Новий 2022 рік. В ці дні прийнято робити приємні сюрпризи і подарунки рідним і друзям. Що може подарувати письменник читачам міської бібліотеки? Звичайно свою нову книгу! Сьогодні до Ірпінська міська публічна бібліотека імені Максима Рильського завітав відомий український письменник, віднедавна наш земляк, Сергій Мартинюк, щоб подарувати свою нову книгу – літературно-історичне видання: ,” Пишаюсь, що я -Українець, або Лелеки рідним гніздам не зраджують”. У книзі поєднані історичні факти з сьогоденням, тому вона змушує замислитися, в чомусь посперечатися з автором. Але беззаперечним є його вислів -,,…Я вірю у велике відродження та місію України з початком lll тисячоліття… Хочу, щоб українці, як нація мудрішали, ставали кращими, сильнішими і згуртованішими, мали своє власне національне обличчя. Лише в єдності наша сила…” Дякую, пане Сергію, це гарний подарунок під новорічну ялинку в нашій бібліотеці! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=445788720369072&id=100048138442222

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: