Звернення щодо нової назви вулиці Балтська в Київі.

23 червня 2018 року в КМДА віддали звернення від Громадської спілки “За Українськомовний Київ” за моїм поданням як голови Б.О. “Благодійний медичний фонд “Лелеко”, щодо перейменування вулиці “Маршала Конєва”, або “генерала Матикіна” – на вулицю Балтська, на честь стародавнього міста Балта. Перейменування на вулицю “Балтська” просимо провести у зв’язку з величезним значенням назви міста Балта для нашої держави та її столиці в цілому.
В 2012 році я балотувався в Народні депутати по 137 ВО. На одній із зустрічей з Балтянами – я обіцяв, що я це зроблю. Тоді це було смішно, бо головним “богом” виборчої компанії, на якого молились, був – Л.Клімов. Друзі, які мене підтримували тоді, я це зробив. Друзі, я є, ми є, Україна є, а Л.Клімова немає. Він втік, прихопивши наші гроші.
“Не скиглити, а боротися. Станьмо кращими…” -так мене вчили в дитинстві. Висловлюю щирі слова вдячності за допомогу пану О.Вовченко, пану І.Ющуку.
P.S/ Закликаю краєзнавців подавати свої пропозиції щодо своїх міст і містечек. Київ має бути прикладом для всієї України. Українці повинні пишатись, що вулиці в столиці носять назви рідних міст і містечок. Це нормально і достойно.

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: