Патріарх Філарет нагородив капітана Мартинюка Сергія Яковлевича Орденом Святого Миколая Чудотворця. (1.10.2024)

Сьогодні отримав Орден Святого Миколая Чудотворця від Патріарха Київського і Всієї Руси – України Філарета.

Також мав честь подарувати Предстоятелю свою книгу “13 віршів або битва за Ірпінь змінила світ”

Дякую за цю нагороду!

Цей орден буде мені нагадувати, що кожного дня, потрібно робити більше для того, щоб наша Україна ставала кращою!

Віримо в себе і сміливо рухаємося далі!

Ми повинні (і ми це зробимо неодмінно) станцювати гопака на руїнах кремля!

Із повідомлення на сайті Української Православної Церкви Київського Патріархату: “У День захисника України, 1 жовтня 2024 року, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет у своїй резиденції зустрівся з українськими військовими, членами Спілки офіцерів України полковником Володимиром Бондарчуком та капітаном Сергієм Мартинюком.

У зустрічі також взяли участь керуючий справами Київської патріархії архієпископ Переяславський і Білоцерківський Андрій та голова Всеукраїнської громадської організації Спілка офіцерів України полковник Олександр Сасько.

Поздоровляю вас з сьогоднішнім святом і дякую за захист України від нашестя окупантів. Церква щодня молиться за наших захисників і просить, щоб Господь Бог оберігав наших воїнів від усякого зла, надихав і зміцнював їх душевні та тілесні сили й надалі боронити Україну. Війна об’єднала весь український народ і мета у всіх одна – перемога і справедливий мир! Прийде незабаром час, коли Україна переможе ворога та поверне всі незаконно окуповані землі, зокрема, Крим і Донбас. Станеться це обов’язково. Бо з нами Бог, Який завжди на стороні правди“, – сказав присутнім Патріарх Філарет.

За жертовне виконання військового і громадянського обов’язку у лавах Збройних Сил України, надання всебічної допомоги Силам оборони України та з нагоди Дня захисника України Патріарх Філарет відзначив офіцерів церковною нагородою – Орденом святого Миколая Чудотворця.

Святійший владика подарував гостям видання Київської патріархії, а Сергій Мартинюк вручив Предстоятелю свою книгу “13 віршів або битва за Ірпінь змінила світ”.

На завершення, Патріарх Філарет благословив військових на подальшу працю в ім’я захисту суверенітету та територіальної цілісності Української держави.”

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: