Письменницький літопис. Письменник Сергій Мартинюк: “Сьогодні отримав сигнальні примірники книги “Українці – люди Сонця Неба”. (10.12.23)

Сьогодні, 10 грудня 2023 року, отримав сигнальні примірники книги “Українці – люди Сонця Неба”. “Ворушимо міцне вогнище України і не даємо йому згасати. Не боїмося бути інакшими і доводити, що не той козак, який за течією пливе, а той, що проти неї” – ось основний посил цієї книги. І представлю вірш, який написав в лютому 2022 року: Ми разом всі! Ми не різні! Ми своєрідні !Ми єдині! Ми нескорені! Ми незламні! Ми Українці! Від Сяну до Дону! Сильні, бо Безсмертні! Сміливі, бо Гідні! Нескорені, бо Українці! Круті, бо Відважні! Друзі, наступаємо і перемагаймо, формуймо культ Українця в світі! Щасливий. Книга у мене! Слово дотримав! Слава Україні! #Бутисвоїми

Тетяна Дейнегіна ВІТАЮ! Дякую за нагадування: «Ворушимо міцне історичне вогнище України і не даємо йому згасати! Не боїмося бути інакшими і доводити, що не той козак, який за течією пливе, а той, що проти неї» – це тільки сильним по плечу. VIVAT!

Анатолій Ятченко, мій друг і видавець написав:

9 грудня мав приємність вручити Сергію Яковичу Мартинюку сигнальні примірники його чергової книги «Українці – люди Сонця Неба». Книга написана у співавторстві з Василем Якименком. Головний посил цієї книги: Україна була, є і буде, незважаючи на війну! В книзі автори розкривають такі важливі теми сьогодення, як війна і московити, мова і московити, літопис і московити. За переконанням авторів , сьогодні є та мить історії, коли більше ніхто і ніколи в світі не переплутає Україну з московією! Роки Незалежності нашої країни покликали до неординарних підходів у висвітленні питань українського літопису, походження українців, правдивого його вивчення та впливу інших цивілізацій на становлення сучасної української нації.Автори, всупереч практиці, помістили під одну обкладинку книги різножанрові тексти. Тут і письменницький літопис і вірші з війни, нариси про Київ і мовні дослідження, Одеська сага і сюжети з російсько-української війни. І це нормально. Приклади стародавньої мови підтверджуються стародавніми нескореними Українськими генами.Автори наголошують, що нескорених українців завоювати неможливо!. І це доводить історія, в глибини якої вонизаглиблюються. Дуже цікавим є аналіз шумерськихі та етруськихі текстів та історичних паралелей, тому що автори переконані: «Ворушимо міцне історичне вогнище України і не даємо йому згасати! Не боїмося бути інакшими і доводити, що не той козак, який за течією пливе, а той, що проти неї» В цьому основний посил цієї книги. Вітаю авторів з цією подією – виходом книги у світ!

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: