Письменницький літопис. Сьогодні мав Честь презентувати свою книгу “13 віршів або битва за Ірпінь змінила світ” командиру нашого добробату, міському голові міста – героя Ірпеня Олександру Маркушину. (9.01.23)

Сьогодні мав Честь презентувати свою книгу “13 віршів або битва за Ірпінь змінила світ” командиру нашого добробату, міському голові міста – героя Ірпеня Олександру Маркушину. Написав і згадалось старезне: “Щоб перемагати у великому, треба навчитися поступатися в малому”. Дякую пане командире, що поступалися в малому, а величну перемогу в обороні рідного міста ми здобули. Ви і наша перша команда в Будинку письменника назавжди в новітньому літописі міста. Ми перемогли смерть. Ми всі чудово розуміли, що якщо впаде Ірпінь, то впаде і Київ. Тому стояли насмерть. Я – Українець, і мене не скорити! Українці – нескорені люди. Я – Українець, і мене не зламати! Українці – незламні люди. Я – Українець, і мене не вбити! Українці – безсмертні люди. І наостанок – битва за Ірпінь змінила світ. Саме тут, в Ірпіні пишеться новітня історія світу. Вона вже написалася. Тільки світ ще цього не усвідомив. Хай живуть герої Ірпіня! Хай живуть герої! Хай живуть… Во славу життя…

Хай ці 13 віршів Сергія Мартинюка про “битву за Ірпінь, яка змінила світ”, нададуть числу 13 і позитивне значення – -13 творчих звершень і переможних звитяг! – це коментар і побажання Василя Василашка.

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: