Письменник Сергій Мартинюк: “Добрий вечір всім гідним і незламним. Ми з України. Ми з Ірпіня. Приірпіння звільнено.”(1.04.22)

Добрий вечір всім гідним і незламним.
Ми з України.
Ми з Ірпіня.
Приірпіння звільнено.
Орки тікають. Вони не відводять війська, вони тварюки тікають. Тікають, бо отримали по пихатій кацапській мордяці. Тікають, бо бояться і обісралися, і не хочуть йти на концерт до кобзона. Чекайте, засраті, ми йдемо. За Ірпінь, Бучу, Гостомель маєте відповідати. За загибель цивільних, зруйновані будинки, школи, лікарні, дитячі садочки будемо карати і нищити як покидьків без обличчя.
Далі звільняємо Донбас і Крим. Всіх за поребрік до московії. Хай стають “русскими”. “Мама турок, папа грек, а я русский человек” – оце удел всіх “асвабадітелей”.
Дякую всім нескореним із Ірпінської ТрО за сміливість, мужність, незламність. Дякую тим першим, які з мисливськими рушницями, стали до оборони рідного Ірпіня. Дякую міському голові Олександру Маркушину і його команді за гідність і організацію оборони Ірпіня. І наостанок: далі б’ємо кацапню і відправляємо на концерт до кобзона. Всі перемовини вирішуються Збройними Силами України і Українцями зі зброєю в руках. Жоден “асвабадітель” живим з України вийти не повинен. Тільки “груз 200”. Це і будуть останні перемовини з московитами.
І всі разом – СЛАВА УКРАЇНІ.
Станцюємо гопака на руїнах кремля. Доля шанує сміливих і гідних.

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: