Письменницький літопис. Сергій Мартинюк – лауреат літературно-наукового конкурсу імені Воляників-Швабінських 2021 року (2.10.21)

Сьогодні отримав вкрай приємне повідомлення. 2 жовтня 2021. — “Журі, в складі Ольги Воляник-Кузишин, Ігора Николюка, Лариси Заник, та Ганни Дудик прийняло остаточне рішення щодо відзначення преміями лауреатів літературно-наукового конкурсу імені Воляників-Швабінських за праці видані в 2020 році. «Маю честь бути українцем» Сергія Мартинюка (Світогор Лелеко), де автор розкриває долю, життя і головну рису міцності і характеру українців –нескореність і віра в себе. Автор натхненно закликає мати віру в серці і вимагає від нас, людей, мати розум Переможця, бо нас можна завоювати, але підкорити ніколи.”Звичайно лауреатів декілька, але один із них я. Отже книга “Маю честь бути Українцем” продовжує мандрувати по світу і збирати нагороди. Щиро дякую Фундації Українського Вільного Університету і членам журі за високу оцінку моєї творчості.

http://ukrpohliad.org/culture/fundatsiya-ukrayinskogo-vilnogo-universytetu-ogolosyla-laureativ-literaturno-naukovogo-konkursu.html

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: