Письменницький літопис. Огидне видовище (про хресну ходу РПЦ. (27.07.21)

Опять смешались на параде – попы, чекисты, воры, бляди!.. Знову перекритий центр Києва, знову незручності для киян…Остогидла ця психічна істерія і маразм божевільних артистів обвішаних хрестами. Бр-р… гидко… З чужого корита їмо, Чужі пісні співаємо, Чужою мовою розмовляємо, Чужого бога славимо, Чужим розумом думаємо, Чужинців годуємо… Агов, русичі – українці, коли почнемо думати за себе? за своє? за рідне? Вам не соромно?..

Додам трохи спогадів від 27 липня 2018 року. Гарантую, що в сьогоденні було ще гірше. – “Те, що я сьогодні бачив не має жодного відношення до Віри. Це був військовий парад, попів більше в рази ніж вірян, облуда і популізм, Попи самі себе хвалять і хизуються один перед одним своїми багатими одежами. На людей дивляться як на рабів, грязь і якісь непотреб. Жодних посмішок, привітних обличь, радості (це ж радість для попів) в очах. Огидно до п’яти. Сумно як в раю. Небайдужі одягайте чорні стрічки. Розпочалось відспівуваня москвинської церкви. Треба збирати валізи і додому. Від Карпат і до синього Дону Став рабом Український народ. Хто украв його честь і корону Самобутніх владарських свобод?! Малороси – калічені люди, Враже люблять, а рідне клянуть, І на рідній землі вони всюди, Мов чужинц зі страхом живуть. Тих рабів, що катів полюбили, Треба разом з катами клеймить. Україну вони оганьбили, Призвичаївшись в ярмах ходить.”

27 липня сепари безнаказано, прикрившись іконками і хоругвами будуть зомбі мокшанського патріархату по Києву водити.Покажуть свою владу ,силу і кількість..ТАКОЖ З ВОРОЖОЇ СТОРОНИ ПОВНО БУГАЇВ В РЯСАХ – ПОНАЇХАЛИ. Це вони хресним ходом називають, а насправді це картинка до пропаганди про адінарот І адну церьковь. – просто огидно. Подивишся на обличчя цих попів і тих, хто за ними йде і стає страшно за націю і народ. Моя теза і мій заклик в сьогоденні актуальні як ніколи – Ми маємо створити нову націю з розумом Переможця. Вся ця маячня божевільного християнства не для нас – Українців.

https://npn.net.ua/10549/moskovski-popi-keruyut-upc-foto/

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: