Письменницький літопис. ШАНОВНІ, НЕСКОРЕНІ ЛИЦАРІ УКРАЇНСЬКОГО ДУХУ

ШАНОВНІ НЕСКОРЕНІ ЛИЦАРІ УКРАЇНСЬКОГО ДУХУ. РІДНІ УКРАЇНЦІ ТА УКРАЇНОЧКИ! ВІТАЮ ЗІ СВЯТАМИ! Подвиги наших воїнів, козаків, характерників, Героїв Небесної Сотні, воїнів ЗСУ ЯКІ ВОЮЮТЬ на Сході непідвладні часу, як і безмежна наша вдячність їм за нездоланну мужність та незламність духу.Ми всі, з дитинства, були козаками. Ми народжуємось з Українським духом і розумом Переможців. Нас могли завоювати, але ніколи не змогли покорити! Нас ламають , а ми не ламаємось, нас гнуть, а ми не гнемось, нас вбивають, а ми живемо! Так воно є і так воно буде! Слава нескореним! Зі святами! (14 жовтня 2015 року)

Мої щирі вітання – Друзі, Побратими, Посестри! Історія українського козацтва – це одна з найвизначніших сторінок життя нашого народу. В найтяжчі часи іноземного поневолення козацтво було справжнім захисником рідної України, оборонцем віри, гідності, честі та державницьких традицій нашої України. Впродовж століть могутнє козацьке братство здійснювало вплив на європейську історію. Саме з козацького роду вийшли відомі всьому світу діячі національного відродження та визвольного руху України. Й донині нащадки козаків розвивають найкращі традиції наших предків, що є для нас зразком доблесті і відданості Україні. Від усього серця вітаю з цими знаменними святами всіх гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних предків! Слава Україні! (14 жовтня 2016 року)

Десь так. Кожен в своєму місті, своєму краї це робив. Виходили, чипляли прапори, вигукували “Слава Україні”, носили вишиванки, не звертали уваги на “какаяразница”, “щобнехуже”, “некачайтелодку”, “мижебратья”, “неподходикнемуоннационалист”. Ми в своїй державі були “білими” воронами. Ми перемогли. Ми завжди будемо перемагати. Я Українець і маю розум Переможця. Зі Святом рідні побратими! (14 жовтня 2019 року)

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: