Дякую Вам, Тату й Мамо, за те, що не заважали падати й допомогали вставати

Сьогодні (30 серпня 2018 року) з видавництва “Український приорітет” забрав перші примірники книги “Народжені перемагати, або краще вмерти стоячи, ніж жити на колінах”. В книзі: проза, поезії, п’єси. Саму книгу присвятив пам’яті своїх батьків. Знаєте, коли мені привезли весь тираж (1000 примірників), я був щасливий. Я давно не друкувався і смак новонародженої книги забивав памороки. Я був просто щасливий. Саме тоді вирішив, що досі з мене політики і профспілок – займаюся тільки літературою.
–” Дякую Вам, Тату й Мамо, за те, що не заважали падати й допомогали вставати. Я пам’ятаю: “Живи так, щоб тобою пишалися діти”…- це з передмови.
Презентацію зроблю пізініше.
Висловлюю щирі слова подяки всім друзям, які долучились до видання книги. Особлива подяка Шовкошитному В.Ф. і його видавництву “Український приорітет” за пречудову книгу. Звичайно вже пройшли презентації і за книгу, я отримав Всеукраїнську літературну премію імені В.Юхимовича, але я і досі пам’ятаю смак новонародженої книги “Народжені перемагати”. І на останок заключний штришок – без допомоги і повернення до літератури, голови Національної Федерації Самбо України Рогача Вадима – смака новонародженої книги не було б. Дякую мій друже за наснагу і підтримку.

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: