Зустріч в полку “Миротворець”

Друзі! Побратими!! Українці!!!
На днях, а саме 24 квітня 2018 року, відбулася зустріч, з моїми бойовими Побратимами їз славетного, своєю історією, полку “Миротворець”!!!
Тепла зустріч, смачні пряники, старі і нові обличчя – це те, що називається радість зустрічі, щирість відносин)))
Звісно, нашим “волонтерським десантом”, з моїми Друзями із СБК “Будуємо разом” Тетяна ЯгодзинськаВладислав ВергунСветлана ПрисяжнаяТатьяна Кучер, Самусевич Константин, Гаркуша Анатолій, та БФ “Лелека”, в особі Сергій Мартинюк, ми приїхали презентувати “Державну програму підтримки для Учасників бойових дій та Внутрішньо переміщених осіб”. Починаючи розмову, по-перше ми згадали, про забезпечення житлом Родин загиблих наших Товаришів. Звісно, це заслуга керівництва на місцях, а саме Дмитрий Ценов. Який, не чекаючи від керівників нашої Країни допомоги, робить все можливе і не можливе, щоб покращити побут Родин загиблих Побратимів, а також покращити умови, як на місцях постійноі дислокації підрозділу, так і житлово-побутові умови для Бійців полку. Велика робота, але запит на житло, росте пропорційно набуття статусу Убдешників і Переселенців. Вдячні, за те що відгукнулися і запросили в гості, за діалог і можливість донести інформацію, про можливість реалізувати своє Конституційне право на гідне життя і забезпечення гідних умов існування.
Я , як Українець , як Побратим, як голова ВО “Ми Українці” – розуміючи свою відповідальність, беручи до уваги наш спільний бойовий шлях, обіцяю зробити все можливе, щоб мрія кожного про своє житло, стала рєальністю!

P.S. Наприкінці розмови, письменник і Українець з великої літери, Сергій Мартинюк, подарував підрозділу, свою книгу “Горжусь, что я Украинец” і запросив Бійців на безкоштовне санаторно-курортне лікування в межах України.
Потрохи, кожний з нас, робить все можливе для скорішої нашої Перемоги і забезпеченню наших Захисників, належними умовами існування і життя.
#РазомСила

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: