Письменницький літопис. Згадав прислів’я: “Ти не туди ідеш, там немає світла. Мені байдуже. Я запалю своє світло”. (16.10.16 р.)

Згадав прислів’я: Ти не туди ідеш, там немає світла. Мені байдуже. Я запалю своє світло. Хто хоче – почує, хто хоче – зробе, хто хоче – буде думати.

ТА ХОЧ УБИЙТЕ МЕНЕ! Але… ПОЧНІТЬ ДУМАТИ!Прочитав чергову статтю про походження імені Україна. Рай – рой – рій – це нація. Я це знаю з мови наших етрусків. Я це легко прочитав на табличках етрусків. УК+РАЙ (Ї)+НА! НА – це наш, наша. Але є іще УК!!! От з-за нього залізла в пошук. Знайшла!!! Шумери – Ур – зерно, хліб колос, урук – хлібна хата, склад для хліба, запаси хліба. Є шумерське місто Урук. УКРАЇНА – житниця нації нашої!!! Просто! Геніально! І коли я читаю – слово УКРАЇНА з’явилося вперше в Іпатіївському літописі, то у мене одне питання – дибіли, а розум у вас коли з’явиться??? Як це з’явилося??? З дуба впало?! Це ж назва землі!!! Ім’я країни. Воно просто так з’явитися не могло. Тим паче в Україні!!! У нас кожне слово несе у собі вагоме змістове навантаження. Дякую ВСІМ тим науковцям, що принаймні, побачили в ньому суть – рідність. Цій назві дуже багато-багато літ. А те, що донесла нам історія офіційна… Не забувайте, що ми досі перебуваємо в рабстві Візантії, Ватикану… У нас багато знищено! Нашу гідність національну знищено! Ми – християни… – раби! І ми цим пишаємось… НЕ ГАНЬБА?! Чого не зробиш за для того, щоб ті, що мають вуха, стали чуюючими! Ставаймо кращими… Годі скиглити і колінкувати…

Дякую.

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: