Письменницький літопис. “Партійність – Українець”. Привітання Сергію Мартинюку від письменників Тетяни Дейнегиної, Василя Василашко, Івана Левченко (10.08.2021)

Тетяна Дейнегина — “Партійність – УКРАЇНЕЦЬ” Вельмишановний пане Сергію! Ці два СЛОВА, винесені на обкладинку Вашої книги “НАРОДЖЕНІ ПЕРЕМАГАТИ”, переконливіші за багатослівні характеристики. Вас не можна зупинити, переорієнтувати, перефарбувати. Хай Ваша НЕСКОРЕНІСТЬ продовжує допомагати людям бути Людьми, не втрачати Обличчя, Гідність, Віру, не втомлюватися Радіти, Кохати, Літати, Плакати, Співчувати! Ви один з небагатьох, кого можна вважати Взірцем письменницької Мужності не тільки талановито й плідно писати, але й не відводити очей, як більшість “літераторів”, коли “бачити невигідно”, Ви один з небагатьох, хто вміє казати “Я” там, де іншім зручніше заховатися за “Ми” або промовчати… Щиро бажаю Вам міцного Здоров’я, Творчого й людського довголіття, затребуваності, Польоту, Непохитності! Уклінно дякую за честь бути у Вас в Друзях!

https://nspu.com.ua/…/vasil-vasilashko-simvol…/

Дорогий пане Сергію Мартинюк! Серпдечно вітаю Вас, полум”яного українського патріота, талановитого письменника, всюдисущого журналіста, хорошого тавариша, з Днем народження. Дай Боже Вам доброго здоров”я, потрібного достатку, намріяного добра. мирного українського неба, заслуженого щастя, нових творчих ївершеннь для блага України! Від щирого серця – Василь Василашко,

Славлю день Вашого народження,дорогий імениннику – пане-добродію Сергію! За роком рік – неначе сходження На ті вершини, де не був. Вітаю Вас із днем народження –Днем, що осяює судьбу. І зичу вражень неповторних Вам: Що б не судилось пережить, Та поміж світлою і чорною Хай буде сонячною мить.Та мить, що робить нас щасливими. В найкращий день – сам Бог велів! І я до келиха налитого Додам, як тост, ще кілька слів: Дай, Боже, стрічі не останньої!Хай гріє те, що кожен встиг.Допоки календар листаємо,Сягаймо, друже, висоти:Бо кожна мить – неначе сходженняНа ті вершини, де не був.Вітаю Вас із днем народженняІ Вашу вславлюю судьбу!З найкращими побажаннями і вдячністю за щиру дружбу Ваш Іван Левченко, 10 серпня 2021 року, з благословенних столичних Позняків. Постскриптум. Буде час і бажання, читайте й мій вірш “Зцілитися б!” та коментар до нього. І настрою Вам гарного, і дня ясного!

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: