Письменницький літопис. Презентація книги Олександра Мазуренка «Дев’ять з половиною тисяч кілометрів на милицях: із Донецька – Україною». (5.02.2020)

В Будинку письменників НСПУ відбулась презентація книги Олександра Мазуренка «Дев’ять з половиною тисяч кілометрів на милицях: із Донецька  — Україною».

 Олександр Мазуренко — унікальна людина. Він, полковник Українського козацтва з міста Балицьке, що на Донеччині, неможливе зробив можливим — на милицях спромігся обійти всю Україну.

«Ще в далекому 2005 році ми вперше побачились з Сашком. Його шлях проходив через мою рідну Балту. Від себе додам одне — нас привчили, що «один в полі не воїн», але це не так. Один в полі воїн — і сміливий, непереможний воїн, якщо він має українську гідність, непохитність, сміливість. Колись в дитинстві мене вчили, що не той є той українцем, хто боїться померти за Україну. Для могили у кожного є своя земля. Для нас це Пелазгієя-Антія-Скифія-Сумерія-Русь-Україна. Пишаймось цим. І ось в 2020 році вийшла книга. Радію, що я допоміг в виданні цієї книги. Дякую Марії Морозенко за гарні слова під час презнтації. Окрема подяка видавцю — Лілії Максименко. Гарна книга вийшла. Друзі, допомагаймо і бережімо один одного», — сказав Сергій Мартинюк.

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: