Благодійний літопис. Подяка голові Б.О. “Благодійний медичний фонд “Лелеко” Сергію Мартинюку від Марини Соченко і Оксани Деркач (17.01.2015)

Подяка від пані Оксани Деркач: Оксана Деркач, науковий працівник Національного музею літератури України.

З паном Сергієм – Світогором Мартинюком познайомилася вже в післямайданний час. Однак Майдан є і буде завжди – в наших душах, серцях, пам’яті та в конкретних корисних і добрих справах. У таких, якими нині займається голова благодійного фонду «Лелеко» Сергій Мартинюк. Поважаю його за високий патріотизм, невтомну громадську діяльність та щиру безкорисливість. Впевнена, що цей фонд має щасливе майбутнє, адже він так потрібен людям. А його голові бажаю удачі, бо оптимізму й енергії йому не позичати. Такі люди, як він, є безцінним національним скарбом.Ми завжди залишимося людьми Майдану, за його ідеали боротимемось і далі. Нехай нам допоможе Господь! Слава Україні!

Подяка від пані Марини Соченко:художник-живописець, ст.викладач НАОМА, член НСХУ.

Пана Світогора часто бачила на Майдані. Від нього випромінювалась внутрішня сила, рішучість і незнищеність нашого народу. Але змогла зробити малюнок тільки в серпні. Сподобались його вислови: “Я не герой, я звичайний українець, який воює за свободу”, “Ми повинні створити нову націю з попелу старої”. Наразі пан Світогор в Києві заснував Благодійний медичний Фонд “Лелеко”, рішуче надає допомогу постраждалим Євромайданівцям і фронту.Його резюме варте поваги: “Так може написати тільки людина, яка “Родину, Край, Україну ставить понад усе”.Зверталась до його фонду, коли наш побратим-Євромайданівець,пан Полей Валерій, потрапив у лікарню та була необхідна фінансова допомога. Пан Світогор без вагань передав нашому другові 500 гривень – “Не для того я засновував фонд, щоб гроші грілись в банку. Лікуйте друга, не було б таких як ми, не було б перемоги на Майдані.”Такий він є. Також дякую за допомогу в організації моєї виставки картин.

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: