Поетичний марафон. 23.08.19 року

Поетичний марафон. 23.08.19 року. Цікаво, без пафоса, просто, по рідному і чудово – так проходив марофон, Велика письменницька родина відкривала для інших поєзію і літературу. Маю на увазі, що багато перехожих і гостей вулиці Банкова зупинялись, слухали, коментували, дивувались і відкривали для себе, щось нове і цікаве.
–Єта ві за какую партію агітіруете?
–Та ні, ми агітуємо за гарну поезію. І ступор у перехожего. Багато зробили для проведення цього марафону Марія Морозенко і Київська міська спілка письменників. Це було свято. Свято чисто наше – письменників. Ми читали поєзію і прозу, прозу і публіцистику, спілкувались і домовлялись про нові проєкти. Ми були щасливими людьми. Звичайно долучився до організації свята і я, як директор ДУМа. Хоча на мені була звичайна чоловіча організація. І звичайно я прочитав свою поєзію. Хвилювався страшно, але кажуть, що вийшло нормально
Десь таким чином. До слова і обов’язкова подяка всім, хто, долучився до організації цього марафону. На фото письменники – Сергій Мартинюк, Лілія Максименко, Алла Диба.
P.S. На вечорі я домовився про видання книги. Долучайтесь друзі письменники до спілчанського життя.

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: