Ірпінський літопис – літо 2020 р. Часопис “Український егоїст”

Ірпінський літопис – літо 2020 року. На центральному Майдані молодий хлопець вручив газету. Звісно, якщо б не хотів би, то не взяв ту газету. Але, занадто привабливою видалась назва “Український егоїст” і сміливорозумні очі хлопаки. Газета або часопис відповідальних егоїстів України (спеціальний випуск) заслуговує на прочитання. Декілька рядків – Стань господарем своєї долі – або все життя будеш слугою. Заробляти гроші не соромно. Чому бідний? Бо дурний?
І самі статті заслуговують уваги. Перша сторінка вражає заголовком “Хто ми є, на чому стоїмо і чого прагнемо” і розлога передовиця. Кинулось в очі – Перемога егоїстів – це держава, за яку хочеться жити. і наведу останній абзац – “І коли ми все це усвідомимо та зробимо, кількість наших ілюзій значно зменьшиться, а якість нашого життя суттєво поліпшиться. І невдовзі настане той час, коли в Конституції України з’явиться стаття, що означатиме перемогу “розвинутого егоїзму”. Стаття, в якій буде зафіксовано невідчужуване право людини на щастя. На жаль, немає вихідних даних і не знаю як зв’язатися з відповідальними егоїстами. Тому друкую тут на сторінці Лелеко.
Егоїсти треба виходити сміливо в люди і рекламувати свое і рідне. Щасти Вам. Дійсно додам від себе – нам ніхто не допоможе, окрім нас самих. Саме тому, маємо створити нову націю із попілу старої. Націю з розумом Переможця і з невід’ємним правом на щастя.
Ірпінці поспішайте на Майдан, ще встигнети взяти газету.

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: