Письменницький літопис. Семінар “Особливості реалізації проєктів громадськими об’єднаннями ветеранів у 2021 році” – Сергій Мартинюк (17.08.21)

Готель “Київська Русь”. Розпочався семінар “Особливості реалізації проєктів громадськими об’єднаннями ветеранів у 2021 році”. День обіцяє бути гарячим і продуктивним. Представляю Спілку офіцерів України. Всім успіхів і снаги в своїх планах. Зустрів побратима – майданівця Віктора Ткаченка.

Ось і добіг кінця семінар “Особливості реалізації проєктів Громадськими об’єднаннями ветеранів у 2021 році”. Мені сподобалась атмосфера і позитив, який супроводжував семінар. Це пишу щиро і без пафосу. Організація і проведення прекрасна. Модератор – Сергій Погуляй був не першим, але головним. Виступи змістовні і головне – не є занудними. Просто і професійно. Модератори і лектори хочуть, щоб ми їх чули. І не тому, що це їх праця, а тому, що їх це болить. Сподобались всі, але найбільше Наталія Лавінюкова, Андрій Штефанюк, Дмитро Дубас. Дякую за семінар і сподіваюсь на співпрацю між Спілкою офіцерів України і Міністерством ветеранів. І заключний штришок. Домовились з Дмитром Дубасом провести зустріч поколінь після 24 серпня. Зустріч між Спілкою офіцерів України і ветеранами сучасної московсько – Української війни. Це вкрай потрібно. Молоді офіцери мають долучатися до Спілки офіцерів України. Маємо чути один одного. Маємо розуміти один одного. Україна потребує єдності і монолітності. Хто як не ми офіцери маємо це демонструвати? За справу. Слава Україні.

Поділитися на facebook
Facebook
Поділитися на twitter
Twitter
Поділитися на telegram
Telegram

Вам також может сподобатися: